Broken Destiny

Műfaj: New Adult Urban Fantasy

A sorozatról: 
Jeaniene Frost Broken Destiny c. története, amiben egy fiatal nő rájön, hogy ő az utolsó tagja egy ősi vonalnak, amely egy nem kívánatos sorssal jár; és hogy az egyetlen szövetségese, egy titokzatos fiatal férfi, akinek a végzete, hogy elárulja a lányt… és bukásra ítélje a világot, immár a Harlequin családot bővíti, méghozzá egyből egy három részre szóló szerződéssel.

Szóval nincsenek vámpírok a Broken Destiny-ben, de attól az még paranormális sorozat lesz?
Más természetfeletti lények élnek az embereken kívül a Broken Destiny világában, szóval igen ez még mindig paranormális. Hasonlít a vámpír könyveimre abban, hogy ebben a világban sem tud róluk a legtöbb ember, amíg ki nem borul a kaki.

Oké, szóval miféle természetfeletti lények?
Démonok, Angyalok. Nincsenek se vámpírok, se szellemek.

De romantikus lesz?
Lesz benne romantika, de nem lesz HEA (happy end) az első részben. Ahogy az Catéknek és Vladéknak is, úgy ezeknek a karaktereimnek is sok mindent kell leküzdeniük még előtte.

Mikor jön ki az első BD könyv?
 'The The Beautiful Ashes' címmel, 2014 augusztus 26-án.

Milyen gyakran fognak megjelenni?
Ez is még a tervezési stádiumban van, de reméljük legalább évente egy könyv.

Bővebben itt olvashattok a sorozat születéséről.

Részek:


#1 The The Beautiful Ashes

2014. 08. 26.

In a world of shadows, anything is possible. Except escaping your fate.

Ever since she was a child, Ivy has been gripped by visions of strange realms just beyond her own. But when her sister goes missing, Ivy discovers the truth is far worse—her hallucinations are real, and her sister is trapped in a parallel realm. And the one person who believes her is the dangerously attractive guy who's bound by an ancient legacy to betray her.

Adrian might have turned his back on those who raised him, but that doesn't mean he can change his fate…no matter how strong a pull he feels toward Ivy. Together they search for the powerful relic that can save her sister, but Adrian knows what Ivy doesn't: that every step brings Ivy closer to the truth about her own destiny, and a war that could doom the world. Sooner or later, it will be Ivy on one side and Adrian on the other. And nothing but ashes in between…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg velünk a véleményed!