2013. 11. 15.

'Cat & Bones' karácsonykor visszatér!


Jó hír, jó hír, JÓ HÍR!!! Az Ulpius folytatja kedvenc sorozatunkat! A hazai rajongók fellélegezhetnek, mert ez a megváltás napja. A kiadó facebookon jelentette be a jó hírt, miszerint már előjegyezhető az ötödik Cat & Bones rész, 'A sír innenső oldalán'.

Jó pont, hogy a negyedik rész óta átvették az eredeti borítókat és úgy néz ki meg is tartják eme jó szokásukat. Már csak visszamenőlegesen kellene megcsinálni.

Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán

· ISBN: 9789633831748
· Ulpius-ház, 2013

A félvámpír Cat Crawfield és vámpír hitvese, Bones megküzdöttek már az életükért és szerelmükért. De hiába diadalmaskodtak a legutóbbi csatában, mert Cat új – és várakozáson felüli – képességei felboríthatják a régóta fennálló kényes egyensúlyt.

Vámpírok tűnnek el titokzatos módon, és pletykák kelnek szárnyra a fajok között kirobbanni készülő háborúról. Egy fanatikus feszültséget szít a vámpírok és ghoulok között, ám a két erős csoport összecsapása ártatlan halandók életébe kerülhet. Így Cat és Bones kénytelenek egy veszélyes szövetséges – New Orleans vudu királynőjének – segítségét kérni. Az együttműködés ára azonban még nagyobb fenyegetést jelenthet, mint a természetfelettiek háborúja, nem is beszélve az elképesztő utóhatásokról…




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg velünk a véleményed!