2012. 11. 15.

Twice Tempted borító + szinopszis


VÉGRE, ahogy a cím is mondja, megérkezett a Twice Tempted (Night Prince #2) borítója és vele együtt a szinopszis is. A könyv 2013, Március 26-án jelenik meg külföldön. Szokás szerint kaptunk egy külső borítót és a belsőt is láthatjuk. Paul Marron és Once Burned borító rajongók kérem kapcsolják be öveiket...A sötétség hercegével randizásnak megvannak a maga kihívásai.

Leila különleges képességei kezdik cserben hagyni és most már abban sem biztos, hogy a jövő mit tartogat. Ha ez még nem lenne elég, szeretője Vlad távolságtartó lett. Bár Leila egy egyszerű halandó, közben egy modern nő is, aki nem tűri el örökké, hogy ilyen hideg hozzáállással kezeljék - főleg nem a sötéten jóképű vámpírtól, aki még mindig nem vallja be, hogy szereti a nőt.

Mint választani az örök szerelem és szeretet nélküli örökkévalóság közt.

Hamarosan a körülmények visszaküldik Leilat a cirkuszi körbe, ahová a tragédia is követi. Leila egy gyilkos célkeresztjében találja magát, aki talán közelebb van, mint azt a lány gondolná, Leilanak el kell dönteni kiben bízhat - a tüzes vámpírban, aki olyan szenvedélyeket ébreszt benne, mint senki más, vagy a megkínzott lovagban, aki többre vágyik, mint barátság? Ahogy veszély követi minden lépését, csupán egyetlen rossz mozdulatra van szükség, hogy a lány elkárhozzon örökre...


Mert nem elég egyszer elmondani...Twice Tempted 2013, Március 26-án jelenik meg külföldön. Ahogy mindig, úgy most is néhány héttel a megjelenés előtt Jeaniene elérhetővé teszi majd az els 20%-ot illetve láthatjuk majd a trailert is.

Twice Tempted után jön Cat & Bones #7, Up From the Grave címmel. Ez valamikor 2013 telén fog megjelenni.


1 megjegyzés:

Oszd meg velünk a véleményed!