2012. 04. 15.

C2E2 Jeaniene-nel

A hétvégén rendezték meg a harmadik Chicago Comic and Entertainment Expo-t, vagy más néven a C2E2-t. Ez egy rendezvény, ami a legújabb és legnagyobb szórakoztató műveket, kezdve a képregények világától, a filmek, tv sorozatok, játékok, animék, mangákon át a videó játékokig- állítja reflektorfénybe. Van  egy show emelet tele több száz kiállítóval, panelek és autógramm kérő szekciók, ahol a rajongók cseveghetnek a kedvenc alkotóikkal, vetítőterem, ahol kis részleteket láthatnak az odalátogatók mozifilmekből illetve tv sorozatokból, hónapokkal a megjelenés előtt. C2E2 a legjobb pop kultúrát hozza el Chicago belvárosába.

Készülődés az Avonbooks partyra @Jeaniene_Frost (via @ErikaTsang)

Jeaniene is részt vett és elcsíptűnk néhány tweet-et:


RT: Imádom, ahogy @Jeaniene_Frost viccelődik Bones-ról Vlad könyvében. (via @pamjaffee) - Jó lesz látni Vlad szemszögéből, hogy hogyan vélekedik Bones-ról és talán azt is megtudhatjuk, hogy pontosan miért nem szívlelik egymást. Június 26 nem jön elég gyorsan!

RT: PONTOSAN tudja, hogy mi a helyzet Timothyval. @Jeaniene_Frost @c2e2 (via @pamjaffee) - Aki nem emlékezne: Bones emberkorában egy Uj-Dél-Walesi hajón raboskodott és ott összebarátkozott Iannel, Charlesszal(Spádé) és Timothyval. Ian megszökött, és amikor visszatért mind hármójukat vámpírrá változtatta. Ian és Spádé-t már ismerjük, de sosem tudtuk meg mi lett Timothyval. Talána következő részekben ő is felbukkan.

RT:  Amikor azt mondjuk erős nő "olyan karaktert akarunk, aki fel áll és fel áll és fel áll." @Jeaniene_Frost (via @SHB6964) #c2e2 - Catről pedig mindannyian tudjuk, hogy hiába nyomják le és kerül padlóra a padlóra, ő küzd tovább és fel áll.

RT:  Nagyszerű volt a C2E2 panelen. A Legjobb közönség kérdés talán a "Hogy harcolnának a karaktereid a közelgő zombi apokalipszis ellen?"  (via @Jeaniene_Frost) - Jeaniene erre nem válaszolt, de a mellette ülő kollégáknak volt pár remek ötletük. Nyilvánvalóan ők többet gondolkodtak ezen, mint Frost. Egy rajongó a twitteren azt válaszolta, hogy Cat és Vlad együtt bármit megtudnának oldani, mire Jeaniene emlékeztett minket, hogy az AGE (At Grave's End) végén, volt  a zombikhoz hasonló ellenség és Caték csak nagy nehézségek árán tudták őket legyőzni. 

RT: Elajándékoztam az összes karakter karkötőmet (400db!) Bizony, semmit sem kell elpakolnom. (via @Jeaniene_Frost) - Minden masszív rajongónak kellene egy szett belőle, vagy legalább egy Bones-os. Én sajnos nem lehettem ott, de volt, aki begyűjtött egy párat (MÁZLISTA!!):

képet köszönjük: Bookish Snob

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg velünk a véleményed!