2012. 04. 13.

Catherine Crawfield


Név
Catherine Kathleen Crawfield, de jobban szereti, ha Cat-nek hívják.

Becenevek
Bones Cicuskának vagy Vörös kaszásnak hívja.

Álnevei
Cat Raven a klubbokban, Cathy az egyetemen

Születésnap
1985. Máj. 9.

Kor
22 (az első részben)

Család
Anyja, Justina Crawfield, két nagyszülő, az apja ismeretlen vámpír.

Otthona
Licking Falls, Ohio. Cat az anyjával és nagyszüleivel él egy két emeletes házban, ami régen egy pajta volt.

Megjelenés

Karmazsin haj, szürke szemek, sápadt bőr, mely kissé ragyog, mint a vámpíroknak. Jeaniene Cat-et úgy képzeli el, mint egy "fiatal Angelina Jolie és Jessica Alba keveréke, persze sápadt bőrrel, vörös hajjal és a saját fantáziámat hozzáadva." (JF)

Élettörténet

Justinát megerőszakolta egy vámpír egy randevún, ezután csupán öt hónappal, teljesen kifejlődve megszületett Cat. Justina nem mondta el neki a teljes igazságot a származásáról, egészen 16 éves koráig. Catnek rossz tapasztalata volt első barátjával, Danny Miltonnal, azután nem akart senkivel sem randizni. aznap este, amikor Danny szakított vele, ölte meg az első vámpírját. Ezután kapott egy hamis személyigazolványt és hétvégenként klubokba járt vámpírok után vadászni. Tizenhat vámpírt sikerült megölnie, mielőtt az egyikük, egy Bones nevezetű elfogta. Bones alkut ajánl neki, ami ahhoz vezet, hogy hétig képzi a lányt. Társaként, Cat segít Bones-nak levadászni a gonosz vámpírt, akit a férfi régóta üldöz. Eközben  Cat átiratkozik egy közösségi egyetemről a Ohio State University-re, és elsősként kezd órákat venni. Próbálja egyensúlyt tartani az iskola, a vámpír vadászat és a növekvő Bones-hoz való vonzódása közt.  

Különleges képességek

Fél-vámpír létére, Cat emberi és vámpír képességei keverednek. Szeme zölden világít, amikor izgatott, kivéve, amikor tudja irányítani őket. Erősebb és gyorsabb, mint egy ember, a hallása is jobb. Úgy lát a sötétben, mint nappal. Egyszer sem volt beteg, akár egy napot sem. Azonban a szaglása ugyanolyan, mint egy emeberé, és nincsenek agyarai és nem tud beférkőzni más elméjébe sem. Keringési és légzési rendszere ugyanaz, mint az embereké, viszont a DNS-e azonos genetikai rendszerrel rendelkezik -ugyanaz a mutáció fedezhető fel -, mint a vámpírok.

Személyiségjegyek: Cat kedvenc itala a gin-tonic. Legjobban az éjszakát szereti és néha hajnalig járja az utcákat. Barátságtalannak és furának írja le saját magát, de csak visszahúzodó és kényelmetlen az emberek körül a titkai miatt - és mert attól fél, hogy ismét megsebzik, ahogy Danny tette. A vámpírutálatot anyjától örökölte, és gyakran érzi üresnek és bűntudattal telinek magát, ahogy éli az életét, és vezekel a vérvonala miatt.  

Hogy képzeli el Jeaniene Cat-et

Cat nekem olyan, mint egy fiatal Angelina Jolie és Jessica Alba, de persze sápadt bőrrel és vörös hajjal és a saját képzeletem által átformázva. Újra mondom, hogy az olvasók bármilyen képet párosíthatnak hozzá, amik nekik megfelel. (JF)

Cat portékák
Ha Cat a kedvenc karaktered, itt tudsz venni Cat polókat és egyéb dolgokat.

forrás: Frost Fans

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg velünk a véleményed!